Υπηρεσίες Τουριστικού Γραφείου

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες εισερχόμενου & εξερχόμενου τουρισμού, ναυτικού πρακτορείου. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως κρατήσεις αεροπορικών & ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικίαση αυτοκινήτων, ταξιδιωτικά πακέτα κ.α. Εμπιστευτείτε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του γραφείου μας και απολαύστε τις διακοπές σας στην πανέμορφη Χίο.

Τα αξιοθέατα της Χίου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να επισκεφθείτε τη Χίο. Μερικοι απο αυτούς είναι το Σπήλαιο των Ολύμπων, τα μοναδικά μοναστήρια, τα μαισαιωνικά χωριά, τις μοναδικές παραλίες, τα ντόπια προιόντα όπως την Μαστίχα, τα νησάκια Ψαρά και Οινούσσες και πολλά άλλα!

Του νερού τα παραμύθια - Χίος

Δείτε ένα μοναδικό video για το υπέροχο νησί της Χίου και μάθετε για τις ομοριές του νησιού αλλα και για την μαστίχα και τα μαστιχόδεντρα που είναι μοναδικά σε όλο τον κόσμο!

Χίος...ένας κρυμμένος θησαυρός στο Αιγαίο, που σε προκαλεί να τον ανακαλύψεις. Μυροβόλος και φιλόξενη όλο το χρόνο, μαζί με τα μικρονήσια, Οινούσσες και Ψαρά, αποτελεί ένα μωσαϊκό εικόνων και εμπειριών που αξίζει να επισκεφτείς.

Point Tours Chios

60' Λεπτά Ελλάδα - Χίος

Το 4ο οδοιπορικό του Νίκου Μάνεση μας οδηγεί στη Νότια Χίο. Tο Νότιο τμήμα της Χίου μοιάζει σαν να έχει βγει μέσα από σελίδες παραμυθιού. Δεσπόζουν τα μεσαιωνικά χωριά, οι λεγόμενες καστροπολιτείες, με σπίτια χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο για να αμύνονται κατά των πειρατών του παρελθόντος.