Γάμος στη Χίο

Τι θα λέγατε για ένα ρομαντικό γάμο κι ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος στη Χίο που θα θυμάστε για πάντα; Το Point Tours έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει την πιο ρομαντική και κομψή διαμονή για το νεόνυμφο ζευγάρι, αλλά και τους καλεσμένους του. Μοιραστείτε την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στις πιο γραφικές τοποθεσίες του νησιού μας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση του γάμου σας από το στολισμό και το νυφικό αυτοκίνητο έως την έκδοση των πιστοποιητικών του γάμου. Η διοργάνωση γίνεται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις για γούστα. Τις λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά αφήστε τα σ' εμάς, καθώς μέσα από την υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας σας εγγυόμαστε ότι από την τελετή του γάμου έως την δεξίωση και τη διαμονή σας όλα θα είναι όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί.

Μήνας του μέλιτος

Εάν ονειρεύεστε ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος σ' έναν από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου η Χίος είναι η τέλεια επιλογή. Μαζί με το σύντροφό σας θα ζήσετε ατελείωτες ρομαντικές στιγμές, με την άνεση, την πολυτέλεια και τη φιλοξενία που μόνο η Χίος μπορεί να προσφέρει. Θέλετε να γιορτάσετε το γάμο σας με φίλους ή με την οικογένεια σας, ή ονειρεύεστε ένα γαμήλιο δείπνο για δύο; Ότι κι αν επιλέξετε, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πραγματοποιήσετε την γαμήλια δεξίωση σας στη Χίο μεταμορφώνοντας τη σε ένα ταξίδι αισθήσεων και γεύσεων.